X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Subcategorieën
Correctbook uitwisbare flashcards set, whiteboard memokaarten.
0 Reviews | Review toevoegen

Box met 144 uitwisbare Correctbook flashcards in vier diverse kleuren: rood, blauw, geel en groen. Inclusief Correctbook pen en wisdoekje.

Standaard levertijd

1-3 werkdagen

€ 19,95
€ 17,95
Prijs per set

 

Aantal: 
Bestellen

Herbruikbare flashcards set van Correctbook, inclusief pen en wisdoekje 


Leren is gemakkelijk en leuk met deze uitwisbare flashcards van Correctbook! Schrijf aan de ene kant een vraag of begrip en aan de andere kant de oplossing/uitleg. Zo kun je jezelf overhoren of dit door een ander laten doen met behulp van deze handige geheugen kaarten.
Voor op het werk zijn ze ook heel handig voor het geven van presentaties zodat je je tekst niet kunt vergeten. En doordat deze duurzame kaarten steeds opnieuw te gebruiken zijn voorkom je enorm veel papierafval.

De kaartjes werken als een whiteboard waar je met de bijgeleverde stift op kunt tekenen of schrijven. Binnen enkele seconden is de tekst niet meer te verwijderen met de hand en vlekt dus niet. Met de achterkant van de pen (of het bijgeleverde wisdoekje!) wis je de tekst wel eenvoudig uit en kun je er gewoon weer iets anders op schrijven of tekenen.
De whitboard kaarten zitten in een mooi opbergdoosje samen met een zwarte fineliner en een wisdoekje. De 144 uitwisbare kaartjes hebben vier verschillende kleuren: rood, blauw, geel en groen en zijn voorzien van lichte schrijflijnen.

Eigenschappen:

  • Afmetingen: L7,5cm x B11cm
  • Inclusief Correctbook pen/stift en wisdoekje voor het wissen van grotere oppervlakken
  • 144 uitwisbare flashcards in de kleuren: rood, blauw, geel en groen


Tijdelijke introductie aanbieding van de Correctbook Flascard set!


Bij aankoop van één Correctbook Flashcard set doneert het bedrijf één kwartaal uitwisbaar schrijfmateriaal aan Afrika. Zo werk je mee tegen het analfabetisme, en draag je bij aan een duurzamer en milieuvriendelijkere samenleving!
 

Box herbuikbare en uitwisbare flashcards van Correctbook - Reusable whiteboard flashcards 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.