nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Eco Egg Fresher for longer food bags GreenPicnic
EcoEgg Fresh Food Saver Bags, Fresher for longer bags Large.
Reviews | Review toevoegen

Fresh Food saver bags Large van EcoEgg. De Fresher for Longer zakjes zorgen ervoor dat groente en fruit langer goed blijven.

Standaard levertijd

1-3 werkdagen

€ 13,99
Prijs per doos 25 stuks

 

Aantal: 
Bestellen

EcoEgg Fresh Food Saver Bags Large. Vershoudzakken voor groente en fruit.


Deze speciale zakken van Eco Egg zorgen ervoor dat je groente en fruit veel langer goed blijven. Dat scheelt onnodig weggooien van levensmiddelen, wat natuurlijk beter is voor het milieu en de portemonee!
Het werkt heel eenvoudig: Je stopt je groente of fruit in de zak, geen verschillende soorten bij elkaar, en het zakje doet de rest. Het zakje neemt Etheen op. Etheen zorgt ervoor dat fruit en groenten rijpen, een rijpe vrucht scheidt deze stof af om ervoor te zorgen dat de andere vruchten ook sneller rijp worden. Wij willen dat niet altijd, en daar zijn de zakjes van Eco Egg dus voor bedoeld. Het fruit rijpt dus wel, maar steekt niet het andere fruit aan dit ook sneller te gaan doen.
Iedere zak kan tot 10x hergebruikt worden. Spoel de zak hiervoor schoon en droog deze af. Doe het fruit of groente droog in de zak.

Specificaties:
  • Afmetingen 41x29cm
  • Doosje 25 stuks
  • Voedsel blijft langer vers, tot 14 dagen langer
  • Dierproefvrij

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Relevante producten