X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Categorieën

Prachtige biologisch afbreekbare serviezen en heel veel hippe FairTrade & Eco producten. Zo maak je ieder feestje heel gemakkelijk superleuk en duurzaam!

0

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Lekker makkelijk en snel recept
Pasta met zalm, tomaat en courgette. Ik maak dit recept regelmatig, omdat het zo snel en makkelijk te bereiden is maar vooral  natuurlijk omdat we het allemaal zo superlekker vinden!
 
Benodigdheden voor 2 personen:
  • 400 gram Tagliatelle pasta (of een andere soort kan ook natuurlijk)
  • 1 biologische courgette
  • 4 of 5 biologische tomaten
  • 150 gram (MSC gecertificeerde) gerookte zalm
  • 3 eetlepels Philadelphia of crème fraiche
  •  zout en peper naar smaak
Voorbereiding
Water opzetten om pasta te koken (met scheutje olijfolie en beetje zout)
Courgette in dunne reepjes ,tomaten in blokjes en zalm in snippers/blokjes snijden.

Bereidingswijze:
Pasta koken.
Scheutje olijfolie in de koekenpan, courgette en tomaten erbij en zachtjes bakken. Na ongeveer 5 minuten, als de courgette bijna goed is, zalm en de roomkaas erbij (laten smelten) . Verder op smaak maken met wat zout en peper en je maaltijd is klaar om geserveerd te worden!
De liefhebber kan er eventueel een scheutje Calvados bij doen op het laatst. Is ook erg lekker.

Buiten of met een feestje kun je het prachtig serveren op het Palmblad servies van GreenPicnic. Na gebruik kan dit gewoon in de groenbak.
  Marjolein Verhoef     11-11-2015 16:28     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.